Uitbesteden van uw ICT? Dit stappenplan helpt u op weg

ICT-sourcingstrategie: uitbesteden, in de cloud of zelf doen?

ICT-sourcingstrategie: uitbesteden, in de cloud of zelf doen?

De afhankelijkheid van ICT wordt in het bedrijfsleven steeds groter en het bijhouden van alle ontwikkelingen steeds moeilijker. ‘Uitbesteden van ICT’ staat dan ook regelmatig op de agenda van het management. Maar hoe verhoudt uitbesteden zich tot cloudmogelijkheden? Wat is nu een goede manier om een ICT-sourcingstrategie te ontwikkelen? Eéntje die past bij uw organisatie.

ICT-sourcingstrategie voor uw organisatie

Er is natuurlijk geen standaard sourcing-strategie voorhanden die toepasbaar is op elke organisatie. Iedere onderneming is immers uniek. Aspecten als het voortbrengingsproces (primair proces), kwaliteiten, onderscheidend vermogen, missiekritische elementen en de voorsprong of achterstand ten opzichte van uw concurrenten zijn allesbepalend in de strategische positiebepaling. Om te komen tot de beste ICT-sourcingstrategie voor uw organisatie is het dan ook belangrijk om uw onderneming grondig en gestructureerd onder de loep te nemen.

Praktisch stappenplan

In deze whitepaper ontvangt u daarom een stappenplan met daarin praktische handvaten, waarmee u een gedegen strategie kunt ontwikkelen. Download de paper ‘ICT-sourcingstrategie: uitbesteden, in de cloud of zelf doen?’ vandaag nog geheel vrijblijvend.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ICT-Partners

ICT-Partners is dé ICT-dienstverlener die organisaties helpt succesvol te zijn met hun ICT.

Profiel ICT-Partners ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.