Verbeter klantenbinding én de beveiliging van persoonsgegevens

Zo verhoog je AVG-proof je klanttevredenheid

Gepubliceerd: 15-06-2020 | Whitepaper | Verbeter klantenbinding én de beveiliging van persoonsgegevens

Wie zit er nog te wachten op een generieke aanbieding? Het gaat nu niet meer om zoveel mogelijk klanten te bereiken, maar ze zo goed mogelijk te bereiken. Op die manier krijg je nieuwe series aangeboden via Netflix en weet jouw favoriete online retailer wanneer het tijd is voor een nieuwe broek die past bij jouw levensstijl. De mogelijkheden met klantdata zijn eindeloos, maar toen kwam de AVG.

Zet de AVG een streep door moderne marketing?

De regels werden met de naleving van de AVG ineens een stuk strikter. Organisaties die aan de haal gaan met Persoonlijk Identificeerbare Informatie of data oogsten en inzetten zonder toestemming kunnen rekenen op hoge boetes. Hoe kun je dan toch je klanten die persoonlijke service bieden? In deze whitepaper laten de experts van Akamai je zien hoe je de klantloyaliteit verbetert met innovatieve, gepersonaliseerde online service zonder regels overtreden.

Valkuilen omzetten in kansen

Hoe gaan retailers eigenlijk met hun data om, wat zijn de valkuilen bij het bewaren van data en wat is de impact van de privacyregels? Lees de 10 essentiële ingrediënten om klantbetrokkenheid te optimaliseren en samen met je klanten de toekomst in te stappen. Een toekomst waarin zij de beste producten krijgen en jij ze zorgeloos de beste aanbiedingen doet. Verbeter de band met je klanten en haal meer uit je data met deze essentiële whitepaper.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Akamai

Akamai is the edge. Our globally distributed intelligent edge platform surrounds everything, from the enterprise to the cloud, so our customers and their businesses can be fast, smart, and secure.

Profiel Akamai ›
 
 

Downloaden: Verbeter klantenbinding én de beveiliging van persoonsgegevens

Met deze download ga je akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.