Verhoog security awareness in jouw organisatie

Security is meer dan techniek

Gepubliceerd: 11-11-2019 | Webcast | Verhoog security awareness in jouw organisatie

Security krijgt steeds vaker een hogere positie op de bedrijfsagenda. Niet vreemd, want de kosten die gepaard gaan met een cyberaanval zijn niet mis. Een aanval of datalek kost een bedrijf gemiddeld 330.000 euro, berekende verzekeraar Hiscox. Vooral bij middelgrote en grote ondernemingen kan het bedrag stevig oplopen. Dankzij de aandacht in de media voor cybersecurity, datalekken en de gewijzigde wet- en regelgeving is ons bewustzijn rondom security vergroot. In deze webinar laten de experts van Portiva jou zien hoe je de security awareness verhoogt in de hele organisatie, welke rol jouw beleid hierin speelt en hoe je technologie slim inzet om jou hierbij te ondersteunen.

Het mag geen technisch feestje worden

Om security awareness uit te dragen in de hele organisatie is het belangrijk om een breed draagvlak te creëren. Security is niet langer een IT-feest, het is een onderwerp dat in de hele organisatie moet leven. Wanneer medewerkers niet begrijpen waarom bepaalde technieken worden ingezet, zullen ze het ook niet oppakken. Juist deze bewustwording is cruciaal voor een geslaagd securitybeleid, want menselijke fouten liggen nog steeds aan de basis van de meeste cyberaanvallen. Denk maar aan de vele geslaagde hacks omwille van het slordig omspringen met wachtwoorden.

Wat komt aan bod in deze webinar?

Bekijk deze webinar en laat je bijpraten door experts Bram Slits en Thomas Schrader over:

  • Adoptie ABC (Activeren, Bouwen, Committeren) helpt bij het accepteren van verandering
  • Security Awareness: welke rol spelen beleid, bewustwording van de mens en techniek in dit geheel
  • Speervissen: real-life simulatie van een phishingactie. Waarom is dit handig en hoe leidt het tot een stijgende security awareness.

Wil jij ook het bewustzijn in de organisatie rondom security verhogen? Bekijk dan zeker deze webcast en doe je voordeel met de praktische tips.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Portiva

Portiva is Microsoft Gold Partner en een high-end dienstverlener met de focus op security, samenwerking en kennisdeling.

Profiel Portiva ›
 
 

Bekijk de webcast: Verhoog security awareness in jouw organisatie

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van .

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.