Verklaring Data System Availability Solutions

Application en Desktop Delivery: De gebruiker in de UEM oplossingen

Application en Desktop Delivery: De gebruiker in de UEM oplossingen

Virtualisatie is vandaag de dag een van de meest gebruikte termen in de IT-industrie. Er zijn tal van vormen van virtualisatie, waar netwerk-, opslag, server, desktop en applicatie virtualisatie de meest voorkomende zijn. Om de Application en Desktop Delivery infrastructuur te beheren en te behouden is het noodzakelijk om de gebruikersomgeving goed te managen.

Deze whitepaper gaat hier dieper op in met een uitgebreid overzicht van User Environment Management oplossingen. In deze whitepaper worden onder andere de volgende vragen beantwoord:

  • Wat is User Environment Management?
  • Welke voor- en nadelen van UEM zijn er?

Daarnaast wordt een vergelijking gemaakt van verschillende UEM-vendors en hun oplossingen en een uitgebreid overzicht gegeven van bijbehorende functionaliteiten. Hierbij ligt de focus op oplossingen die een belangrijke rol (gaan) spelen in Application & Desktop Delivery en in de creatie van een Dynamic Desktop Environment.

Download de whitepaper
Download deze zeer uitgebreide whitepaper waarin een overzicht wordt gegeven van verschillende UEM vendors en -oplossingen en bijbehorende features en functies.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Verklaring Data System Availability Solutions

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.