Voordelen van de cloud: meer winst, minder zorgen

Opnieuw nadenken over de cloud binnen uw organisatie

Opnieuw nadenken over de cloud binnen uw organisatie

Cloud computing is zowel interessant als technologie en operationsmodel, maar wat is nu precies de invloed die het heeft op uw organisatie? Wat zijn nu precies de voordelen van de cloud voor een organisatie? Het traditionele antwoord op deze vragen is verlagen van de kosten en het verbeteren van de flexibiliteit van de organisatie.

De voordelen van de cloud voor uw organisatie

Men vergeet echter dat de cloud veel meer te bieden heeft dan deze voordelen alleen. Zo kan de cloud meehelpen in de groei van de omzet aan de hand van:

  • Nieuwe businessmodellen
  • Uitbreiding van de markt over de hele wereld
  • Versnelling in innovatie
  • Versterken van de klantervaring en tevredenheid
  • Verminderen van risico’s

Opnieuw nadenken over de cloud binnen de organisatie

Groei van de omzet staat bij veel organisaties hoog op de prioriteitenlijst. De universiteit van Maryland heeft onderzoek gedaan naar IT-investeringen. Dit onderzoek heeft aangetoond dat IT-investeringen zichzelf gemiddeld 2-op-1 terugverdienen. De omzet die gegenereerd wordt door IT is hoger dan wanneer hierop bezuinigd wordt. De cloud kan de omzet verhogen op veel verschillende manieren.

Lees de whitepaper

In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op de voordelen van de cloud voor uw organisatie. Het biedt handvatten om de voordelen van cloud te benutten waardoor de winst kan groeien. Lees de whitepaper voor meer informatie en laat uw organisatie optimaal profiteren van de cloud.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Codit Nederland

ICT-dienstverlener Codit is gespecialiseerd in de integratie van bedrijfsapplicaties, wat de ruggengraat vormt van de huidige digitale transformatie.

Profiel Codit Nederland ›
 
 

Downloaden: Voordelen van de cloud: meer winst, minder zorgen

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.