Welk Zero Trust beveiligingsplatform past bij mijn organisatie?

Een vergelijking van de 14 grootste aanbieders

Welk Zero Trust beveiligingsplatform past bij mijn organisatie?

Zero Trust beveiliging van jouw IT omgeving wint aan terrein. Waarom? De bedreigingen voor jouw bedrijfsdata en -documenten komen tegenwoordig uit alle hoeken. Van kwaadwillende hackers tot slordige werknemers. Eigenlijk kan je alleen écht veilig blijven als je niets en niemand ‘zomaar’ vertrouwt.

14 Zero Trust aanbieders op een rij

Maar hoe breng je deze Zero Trust filosofie technisch in de praktijk? In deze paper analyseerde Forrester de 14 belangrijkste aanbieders van Zero Trust Platforms. Op basis van 16 criteria ontdek je hoe Akamai Technologies, Check Point, Cisco, Cyxtera Technologies, Forcepoint, Forescout, Google, Illumio, MobileIron, Okta, Palo Alto Networks, Proofpoint, Symantec en Unisys in de markt liggen. De ideale start voor een zoektocht naar de juiste partner.

Van leiders in Zero Trust tot opkomende spelers

De 14 spelers zijn getoetst op functionele criteria als veiligheid, usability en analytics. Maar Forrester keek ook net zo kritisch naar de visie, strategie en roadmap van deze aanbieders. Het resultaat is een goed onderbouwde indeling, van marktleiders als Akamai, Cisco en Okta tot de opkomende spelers. Door snel te innoveren en zélf ook vol in te zetten op Zero Trust zien we juist vooruitstrevende spelers in de bovenste regionen van deze Forrester analyse.

Bepaal wat jij belangrijk vindt

Een duidelijke breakdown van de score op iedere variabele geeft extra inzichten in de verschillen tussen deze Zero Trust platform-aanbieders. Bepaal zelf aan welke eisen jij de meeste waarde hecht en ontdek welke aanbieder het beste bij jullie organisatie past.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom IT ManagementCloud Security bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

IT Management :  Bewapen jouw bedrijf tegen cybercrime

Cyberaanvallen zijn al jaren een groot probleem voor bedrijven in alle sectoren, van ziekenhuizen tot universiteiten en van de detailhandel tot de horeca. Wie zich niet tegen cybercrime wapent, heeft kans om slachtoffer te worden met grote gevolgen van dien. Download daarom dit trendrapport en ontdek de 5 belangrijkste cybersecuritytrends van 2022.

Lees verder

IT Management :  Hoe kies je het juiste datacenter voor jou?

Is jouw IT-infrastructuur toe aan vernieuwing en wil je beginnen met het zoeken van een (ander) extern datacenter? Begrijpelijk dat je door alle aanbod en informatie moeilijk een keuze kan maken. Je wilt voor je IT-afdeling natuurlijk de beste keuze maken. Deze whitepaper biedt een duidelijke checklist welke je helpt een datacenter te kiezen die past bij jouw specifieke bedrijfscontext.

Lees verder

Cloud Security :  Doe de 2021 cybersecurity gezondheidscheck

De versnelde uitrol van het thuiswerken heeft naast veel voordelen ook risico’s met zich meegebracht! Cybercriminelen liggen 24/7 op de loer en benutten ieder zwak punt binnen jouw beveiliging. Daarom is het belangrijk dat jouw organisatie voldoet aan de benodigde securityeisen. Download deze whitepaper en doe de cybersecurity gezondheidscheck om te zien of jouw bedrijf in 2021 goed beveiligd is.

Lees verder

Cloud Security :  E-mail nog steeds populair bij cybercriminelen

Dagelijks spoelt er een tsunami van zakelijke en privémails over de wereld. Het is niet vreemd dat cybercriminelen dankbaar meesurfen op deze golf en er clandestiene e-mails in meesturen. Hun aanvallen zijn inmiddels behoorlijk inventief en verfijnd, maar is jouw e-mailbeveiliging daar wel op aangepast? Deze whitepaper zet de 4 belangrijkste trends op het gebied van e-mailsecurity op een rij. Zo weet jij waar je aan toe bent.

Lees verder

Partner

Akamai

Akamai is the edge. Our globally distributed intelligent edge platform surrounds everything, from the enterprise to the cloud, so our customers and their businesses can be fast, smart, and secure.

Profiel Akamai ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.