Zet een tweetrapsraket in

Wachtwoorden alleen voldoen niet meer

Gepubliceerd: 03-02-2020 | Webcast | Zet een tweetrapsraket in

Het is al lang geen nieuws meer dat wachtwoorden niet de ideale manier van beveiliging zijn. Iedere online applicatie of softwareprogramma vraagt ons om een uniek en veilig wachtwoord (met speciaal karakter en cijfer), maar in werkelijkheid hebben we meestal één of twee wachtwoorden die we eindeloos recyclen. Is het na 90 dagen tijd voor een nieuw wachtwoord? Dan plakken we er gewoon een cijfer aan vast. Komt jouw wachtwoord dus ooit een keertje op een lijst met gelekte inlogcodes? Dan hebben hackers in no-time toegang tot al jouw online accounts, van Netflix tot Office 365. Daar zit je als bedrijf natuurlijk niet op te wachten!

Tijd voor multifactor authenticatie

Met multifactor authenticatie (MFA), ofwel tweestapsauthenticatie, voeg je een extra beveiligingslaag aan je omgeving toe. Komt een wachtwoord in de verkeerde handen, dan is er nog altijd die extra check om ongewenste bezoekers buiten te houden. Denk hierbij aan een extra verificatie via een app op je telefoon of een pincode op een authenticator. En deze aanpak werkt; Microsoft meldde in augustus 2019 dat maar liefst 99% van de account hacks worden tegenhouden met MFA.

Wat vertellen de experts je in deze webcast?

Wil jij ook stappen zetten in het veiliger maken van jouw Microsoft cloudomgeving? Bekijk dan snel deze webcast en laat je bijpraten over:

  • Het belang van MFA
  • De voor- én nadelen van multifactor authenticatie
  • Beheermogelijkheden van MFA in Azure AD 
  • Praktische tips bij het inrichten van MFA, inclusief demo
  • De noodzaak van goede adoptie bij het introduceren van MFA
  • Self Service Password Reset
  • En meer!

Kies voor een veiligere manier van inloggen

Wil je meer weten over MFA in Microsoft of zoek je praktische tips om jou te helpen bij het inrichten van MFA in jouw organisatie? Mis deze webcast dan niet en ga aan de slag met een veiligere werkomgeving.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Portiva

Portiva is Microsoft Gold Partner en een high-end dienstverlener met de focus op security, samenwerking en kennisdeling.

Profiel Portiva ›
 
 

Bekijk de webcast: Zet een tweetrapsraket in

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.