Toshiba Tec Nederland

Toshiba Tec Nederland

Branche: Document Solutions
Publiceert over: Bedrijfsprocessen en informatiebeheer eenvoudiger, efficiënter en aangenamer maken

De werkplek is aan het veranderen. Hoe gaat je organisatie om met de huidige uitdagingen? Wij helpen graag bij het verbeteren van de manier waarop je organisatie werkt, zodat jij je doelen kunt bereiken.

Toshiba is een wereldwijde technologieleverancier die organisaties helpt hun documentprocessen en informatiebeheer eenvoudiger, efficiënter en aangenamer te maken. Naast de klant, staat ook het duurzaamheid centraal bij Toshiba. Wij neutraliseren de CO2-uitstoot van productie tot print met een uniek programma en we zetten ons in voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN.

Wat je kantoor ook nodig heeft, hoe groot je kantoor ook is en met welk doel je ook werkt, Toshiba helpt om veilig, duurzaam en efficiënt te werken.

Volg Toshiba Tec Nederland

10 kansen om in 2021 jouw logistieke processen te verbeteren

2020 is het jaar van de digitale transformatie. Vol verwachting werd richting IT gekeken om digitalisatie in een stroomversnelling te brengen en online werken mogelijk te maken. Toch zien we dat veel logistieke bedrijven het moeilijk hebben om mee te gaan in deze sprong naar online. Vaak ontbreekt een goede online strategie en wordt duidelijk dat een aantal hindernissen vooruitgang remmen. In deze whitepaper lees je welke dat zijn en hoe je ze aanpakt. Lees verder...