Winvision

Winvision

Branche: IT oplossingen
Publiceert over: IT oplossingen

Winvision is voor een groot aantal organisaties in de zorg, de bouw, het onderwijs en binnen de overheid de gesprekspartner op niveau voor geïntegreerde ICT oplossingen. Winvision bedenkt, bouwt en beheert volledige IT-systemen en ontwikkelt doelgerichte systemen en toepassingen die aansluiten bij de praktijk en de ontwikkelingen van de instelling.

Winvision is de ICT-partner voor organisaties die een antwoord willen hebben op huidige en komende ontwikkelingen. Die een stap verder willen zetten in de digitalisering van informatie- en communicatievoorzieningen en patiënten, klanten, medewerkers en relaties direct, permanent en op de juiste manier van dienst willen zijn.

Volg Winvision

Online Talkshow: AVG Privacy en Beveiliging

Al maanden is de AVG (GDPR) hét onderwerp van gesprek binnen organisaties. Ook nu de wet definitief is ingegaan zijn er nog veel vragen. Wat mag wel? Wat mag niet? Zijn mijn systemen compliant? In dit webinar deelt Ronald Brouwer, Business Manager bij Winvision, een stappenplan om je te helpen aan de wetgeving te voldoen. Lees verder...