Simpel, snel en schaalbaar back-upbeheer

Back-up-beheer wordt te vaak als tijdrovend ervaren

Back-up-beheer wordt te vaak als tijdrovend ervaren

Het back-uppen van jouw bedrijfsgegevens is cruciaal voor het voortbestaan van jouw organisatie. Toch is het bij veel organisatie nog steeds een ondergeschoven kindje. Zowel de IT-afdeling als de business ervaren het maken van reservekopieën als een tijdrovende klus. In deze webcast van ICT-Partners laat Bart Donders, Infrastructuur Consultant bij ICT-Partners jou zien hoe jij jouw back-ups veiliger, eenvoudiger en sneller maakt.

De noodzaak van een goede back-up

Schrik niet, maar onderzoek van National Cyber Security Alliance toont aan dat maar liefst 60 % van de kleine en middelgrote ondernemingen die slachtoffer worden van een cyberaanval binnen het half jaar het faillissement aanvragen. Een goed plan van aanpak tegen aanvallen van buitenaf of andere tegenspoed is dus noodzakelijk om jouw toekomst veilig te stellen. Back-up en disaster recovery maken daar uiteraard een belangrijk onderdeel van uit.

Waarom vinden we back-upbeheer zo’n lastig karwei?

Zo’n 20 jaar geleden was het allemaal een stuk eenvoudiger. Bedrijven hadden een paar servers met applicaties en gegevens. Deze werden veiliggesteld met een nachtelijke back-up naar tapes. Maar een revolutie in de IT maakte alles een stuk ingewikkelder, denk maar aan:

  • Virtualisatie: er moeten back-ups gemaakt worden van een veelvoud aan virtuele machines
  • Meer data: bedrijven verzamelen steeds meer data, maar deze grote hoeveelheden zorgen ervoor dat het back-uppen van deze gegevens steeds langer duurt
  • Veeleisend: we stellen steeds hogere eisen. Steeds meer organisaties zijn 24/7 beschikbaar, van webshops tot digitale loketten bij de gemeente. De infrastructuur moet altijd beschikbaar zijn waardoor er steeds minder tijd is om back-ups te maken. Bovendien mag het back-upproces geen invloed hebben op de gebruikerservaring.

Nieuw model van back-up

Wil je graag weten hoe bedrijven ervoor kunnen zorgen dat hun back-upbeheer weer eenvoudig, snel en schaalbaar wordt? Bekijk dan deze webcast en maak kennis met de oplossing van Rubrik.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

NEXXT

Kiezen tussen een grote IT-partij met veel expertise of een regionale, persoonlijke organisatie die dezelfde taal spreekt? Niet nodig. Wij zijn NEXXT en wij zijn gedreven om jou het beste van beide werelden te geven.

Profiel NEXXT ›
 
 

Bekijk de webcast: Simpel, snel en schaalbaar back-upbeheer

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van .

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.